Om Hot Yoga Nyköping

För dig som älskar all träning, både ute i kylan och inne i en het studio. Äntligen så kan du kombinera olika klimat och en massa olika träningsaktiviteter.

Vår historia

Vi brinner för träning

Hot Yoga Nyköping har funnits i det anrika gamla Odd Fellow huset från januari 2020 och med den flytten så hittade jag och min studio äntligen hem. Vi hade då tidigare haft 3 olika adresser, 3 olika lokaler utan att känna denna känsla ”som att komma hem”. För det är precis det som jag vill att ni kunder ska få uppleva. Inte bara en infraröd varm yogasal. Utan en yogastudio med värme och själ i.

För mig är du som kund det viktigaste. Att få ge dig en härlig atmosfär av lugn och få hjälpa dig till en bättre hälsa. Jag, Annelie Salonen, driver min studio som ensam ägare och med stort engagemang önskar jag kunna ”ge” dig och alla andra precis det ni behöver. Med hjälp av ett fantastiskt gäng av instruktörer som brinner för att vägleda er i värmesalen.

Vi bara fullkomligt älskar denna fantastiska plats och heta träningsform!

Vilka är vi?

Möt våra instruktörer

Annelie Salonen

Ägare, instruktör Hot Yoga och Gymmet Utanför

Jag älskar det unika. Unika platser och miljöer, unika upplägg som får en att tänka: kan man träna så här med?!
Att få ge alla en upplevelse vid varje träningspass. För mig är inte bara träning en träning. Utan att du ska gilla det du gör, ha roligt och gärna ge kroppen olika positioner och sätt att träna på som den inte är van vid. Tror på variation och glädje både som tränande och som instruktör.

Efter ca 30 års heltidsjobb i denna bransch så brinner jag mer och mer för varje år att verkligen tänka en helhet. Som personlig träning ser jag det så här: Inget behöver uteslutas – utan anpassa allt till den tid man är i nuet. Allt är föränderligt med sin kropp och själ och likaså bör din träning vara också.

Jag älskar att få hjälpa dig till en vardag som kan betyda mindre smärta i kroppen, bättre rörlighet, att vara stark i sin vardag till att kunna maxa sitt tyngsta lyft, sova gott om natten till att ge kroppen rätt intag med sin mat.

Jag och mina fina, bästa instruktörer finns för dig!

Sofia Singemo

Instruktör Hot Yoga

Jag har jobbat som instruktör och mindfulnesslärare i snart 30 år. Min drivkraft kommer från min längtan att ge människor möjlighet att läka, växa och utvecklas.  Genom yogan har jag hittat ett form som passar mig – en träning som förenar kropp och själ. Ser framemot att träffa dig!

Lottie Aderinne

Instruktör Hot Yoga

Jag är registrerad och certifierad Yin yoga lärare på Arhanta yoga Ashram i Indien. Jag har under ca 30 års tid varit instruktör på de flesta gym i Nyköping men har nu fastnat för Yin Yoga som min absoluta favorit träning. Det här är en yoga som passar både dig som tränar högintensiv annan träning och behöver balansera med stretch och rörlighet – såväl som för dig som kanske har en stressig vardag med mycket press och tidspassande eller kanske har du någon skada och behöver balans i tillvaron utifrån detta. I Yin yogan jobbar vi med rörlighet, cirkulation, välmående och andningstekniker för att få ner stressnivåer. Många har under Corona-perioden suttit mycket still och fått förkortade stela muskler så vi kommer satsa på att få igång en frisk och välmående kropp igen. Jag önskar dig varmt välkommen!

Frida Nilsson

Instruktör Hot Yoga

Jag älskar att dela stunder av yoga tillsammans med andra. Prestigelös närvaro i ”body, mind and soul” är det jag strävar efter att erbjuda i mina klasser.
Jag är utbildad 200H YTT, Cert. Yin Yoga instruktör och Cert. Restorative yoga instruktör. Hoppas vi ses!

Victoria Pettersson

Instruktör Hot Yoga

Jag har hållit i grupp-pass i många år. Mest blir det cirkelträning, hiit och olika corepass där jag gärna lägger in olika balansövningar. Så viktigt att inte sluta öva på det.
Jag jobbar också som kost- och näringsrådgivare. Är egen företagare där jag blandar kost, träning och hälsa med bokföring/redovisning.
Är också barnsligt förtjust i chokladbollar, men det brukar jag inte prata högt om.

Stina Karlberg

Instruktör Hot Yoga

Här är jag: Stina Karlberg. Jag är viryayogalärare sedan 11 år tillbaka.
Det viktigaste jag förmedla med yogan är att yogan ska vara något du gör bara för dig själv, för din kropp och för ditt sinne.
Yoga är för alla och du utför den precis utifrån var du befinner dig, just idag. Om jag kan ge eleverna en yogaupplevelse där de känner närvaro här och nu och om de känner energi och glädje då de lämnar mitt pass – då blir jag också glad!

Malin Ottosson

Instruktör Hot Yoga

Jag är legitimerad RYT400 från Nordiska Yogainstitutet. Hon är bland annat utbildad i Virya-, Hatha- och rehabyoga.

Mina klasser är oftast uppbyggda på ett lekfullt sätt, där jag gärna kombinerar power vinyasa med styrka, core och balans. Varje klass, oavsett om det är power, yin eller rehab utgår ifrån ett fysiskt och filosofiskt tema.

Vijaya Mattsson Stochholm

Instruktör Hot Yoga

För mig är ett sätt att mjukt öppna upp kroppen och en väg in till mitt sanna jag. Den är helt påverkan från någon annan eller något annat. Med yoga kan jag ställa bruset i sinnet, känna mig stark och öppen i kroppen och känna in i mitt hjärta. Yoga har tekniker som gör att jag har tillgång till hela mitt jag. Därför är yoga viktig för mig.

Aiste Pociuté

Instruktör Hot Yoga

Jag är certifierad yogalärare hos Global Yoga och just nu håller jag klasser i Yin Yoga och Vinyasa Flow Yoga.

Ibland samlar jag inspiration och använder kunskaper från mina andra utbildningar som KBT terapeut och tantrisk yogalärare.

Under mina yogsklasser fokuserar vi på förkroppsligande av självkärlek och skapar en intim stund med oss själva. Målet med mina klasser är att släppa alla hårda krav och bjuda in mer av den feminina  närvaron genom mjukhet, ömhet, njutning, lekfullhet och ovillkorlig kärlek till oss själva och våra kroppar.

Åsa Thrygstad

Instruktör Hot Yoga

Jag är en ganska nybakad instruktör som annars leder klassen Bodybalance på Nordic Wellness.

Här kommer jag att lansera, köra ett nytt koncept Hot Flow som kommer göra sig väldigt passande i värmen.

Jag kör mina klasser i all enkelhet och de passar perfekt för dig som är en ovan tränande till dig som gillar att ha kroppen i rörelse.

Linda Widner

Instruktör Gymmet Utanför

Jag älskar att hänga vid Sjöboden en tidig morgon med dagg i gräset och se solen gå upp .
Kör all utomhusträning som tex  en traditionell Bodcamp .
Har även hängt med som instruktör till träningsresa Alicante.

Oskar Fransson

Instruktör Gymmet Utanför

jag har jobbat som gruppträningsinstruktör i 8 år. Instruktör I Bodcamp Beachcamp och instruktör i övriga gruppträningspass och är även med som instruktör på Träningsresor.

Mitt driv vad det gäller gruppträning är gemenskapen att få träna tillsammans med er grymma deltagare. Och att få skapa träningsglädje tillsammans

Om du älskar högintensiv träning precis som jag eller får ett stort leende så fort du hör ordet burpie ska vi ha en grym träning tillsammans.

Helena Tauberman

Instruktör Gymmet Utanför

Instruktör Funny Bootcamp & Bodcamp

Jag är en multitränande 40+ tjej som bara älskar att träna hårt och ha kul samtidigt – helst med Dig!

Är du redo för en utmaning?

Vi leder klasser med ett leende och med humor. Vi tror på att all träning ska vara rolig!

Med hög gemenskap och kärlek I våra grupper så kommer du att känna kravlöshet – ingen prestation.

Hot Yoga Studio

Odd Fellow gränd 1
Nyköping

Gymmet Utanför

Spelhagsvägen 14 E
Nyköping

Hot Yoga Studio

Odd Fellow gränd 1, Nyköping

Gymmet Utanför

Spelhagsvägen 14 E, Nyköping

Den här webbplatsen använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen på hemsidan. Genom att använda webbplatsen godkänner du cookies.