Träningsresor & EVENT

Nästa resa Marbella 21-28/9 2021 är inställd - NYTT DATUM KOMMER INOM KORT

Träningsresa

Välkommen till Träningsresa med Annelie Salonen 

Nu kliver jag & mitt företag in i ett samarbete med Travea , Activ Travel.  Man bokar , betalar direkt till dom . Följ länken.

P.s du kan även betala in egen summa varje månad själv till din resa som en egen avbetalning.

Vi har lagt in ett galet , bra preliminärt träningsschema som du ser på Travea

Travea.se  

Kika även här – Rena drömmen att få träna på detta lyxiga , moderna Gym/Padel Center https://www.travea.se/realclubpadelmarbella

 

Vi bor på det vackra ”vuxenhotellet https://www.travea.se/hotel-bluebay-banusn  som ligger alldeles i närheten av ”gymmet” . Hotellet ligger nära stranden , hamnen och utelivet och på solsäkra Marbella så kommer det bli många soltimmar och bad emellan alla roliga träningsklasser.

Flyg, transfer, hotell, halvpension och all träning i ett paket – Rena rama drömresan för dig som älskar att träna på sin semester

Välkommen att boka din plats redan nu – Begränsat antal platser

Instruktörer på resan Annelie Salonen & Oskar Fransson

SUP PADDLING I OXELÖSUNDS SKÄRGÅRD 19 AUGUSTI

Följ med på en härlig SUP Stand Up Paddle upplevelse i Oxelösunds skärgård. Vi startar på Jogersö strand med en kort uppvärmning samt teknik och säkerhetsgenomgång.

Att paddla SUP ger en riktigt bra coreträning kombinerat med att du både tränar styrka och balans.

Ta med oömma träningskläder efter väder. Fika efter eget tycke och smak samt gärna något varmt att ta på under fika pausen ifall det skulle bli kyligt. Ta även med ett helt ombyte ifall du skulle hamna i vattnet så att du kan byta om till varma torra kläder. Packa i vattentäta påsar. Finns att låna hos oss vid behov.

Ni hittar oss på Jogersö på stranden: https://kajakochfritid.se/om-oss/#hitta Följ Jogersövägen tills den slutar vid en jättestor parkering och gå ner till stranden därifrån.

Det här ingår i priset :450 kr  Fullt utrustade supbrädor inkl flytväst, vattentätförvaring,lasögonsnodd samt instruktör

För dig som vill paddla med familj vänner finns 2 st MEGA SUP – 4 pers på en bräda.  Maila oss vid anmälan. ,samma pris gäller.